onsdag 22 februari 2012

Födelsedagspresent.



Detta kort och den söta tavlan gjorde jag till våran granne i julas när hon fyllde år.
Till kortet har jag använt papper från Victorias Design House, stämpeln kommer från kort & godt, stämpeldynan är versafine, blommor och bling är från Py Hobby och bilden kommer från Pysseltokig.

Tavelramen har jag hittat på någon loppis, den har jag bara målat och sandpapprat lite. Bilden har jag strykit på lakansväv och den kommer från Villa Solnäs Design.

Här regnar och stormar det så hela huset skakar, men men vovvarna måste ut så det är bara att gilla läget. På med regnkläderna och bara hoppas dom gör sitt fort. Jag skall inte klaga mina töser gillar inte att bli blöta, nej in i soffan och värmen skall dom.



                                            Ha det så gott/kramiz atti.

Ett maskat kort.

Nu har jag äntligen prövat att maska ett kort. Jag har sett så många fina maskade kort i olika bloggar, men jag har nog varit lite för feg för att testa. Men så här  "´bidde" det.

Jag har använt min favorit hundstämpel från INKADINKADO , fjärilarna och grässtämpeln kommer från Viva Decor. Kramiz stämpeln tror jag att den kommer från stämpelboden men är inte säker. Rosor och bling kommer från Py Hobby. Stämpeldynor jag har använt är Versafine, Versa Color och Brilliance.

Beskrivningen på hur man maskar hittade jag hos Kristinas Scrapbooking. Den här tekniken var jätte skojig att göra så det kommer bli fler maskade kort.

Ha det så gott/kramiz atti

fredag 17 februari 2012

När jag ändå är på G....

Kan jag träna lite mer..............................

Här är vi ute på våran dagliga skogsrunda. Mamma Emmis har stenkoll på sin dotter Jewett.  Ja som Ni förstår kommer min blogg att handla en hel del om mina töser också.

                 Kramiz
          Empress och Jewett.

Traktorkort.

Hejsan!
Här har jag gjort ett litet födelsedagskort till en vän som älskar traktorer.
Stämplen jag har använt kommer från Serendipity Stamps. Jag har stämplat med versa fine och målat med akvareller. Pappret är Victorias Design House och så har jag satt dit en liten söt skiftnyckelscharms . Så "bidde" det en rosett eller vad man nu kallar den.

Så vill jag passa på att TACKA alla pysselbloggare för alla tips och råd som NI delar med Er av.
  

                                                             Kramiz atti.